Προφίλ

Το 1994 η κα. Φωτεινή Μπόλη ανοίγει το κοσμικό κέντρο ” Το κουτούκι της Φωτεινής” όπου και κάνει τα πρώτα της βήματα αναλαμβάνοντας δεξιώσεις για γάμους και βαπτίσεις. Μετά από 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας δημιουργεί “Το Αρχοντικό της Φωτεινής” , την πρώτη της αίθουσα πλέον για δεξιώσεις και διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις όπου ο κόσμος αγκάλιασε με ιδιαίτερη ζεστασιά καθώς όλες οι δεξιώσεις είχαν πάντα εξασφαλισμένη επιτυχία. Έτσι λοιπόν, το επόμενο βήμα το 2011 ήταν να δημιουργήσει ένα ακόμη χώρο υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων την αίθουσα δεξιώσεων “Ελίζα”.

Μετά από αυτά τα επιτυχημένα βήματα στη διοργάνωση δεξιώσεων γάμου και βαπτίσεων, την πολύχρονη εμπειρία καθώς και τις απαιτήσεις της εποχής, τον Νοέμβριο του 2015 αποφασίσαμε να εισχωρήσουμε δυνατά και στον χώρο όλης της διοργάνωσης ενός γάμου και μιας βάπτισης καθώς και στις υπηρεσίες catering. Έτσι δημιουργήσαμε την εταιρεία “Μον Ελίζα”, ένα χώρο υψηλής αισθητικής όπου οι μελλοντικοί νεόνυμφοι θα μπορούν με την βοήθεια και την πολύχρονη πείρα των συνεργατών να επιλέξουν τα καλύτερα είδη από το νυφικό και το γαμπριάτικο κοστούμι έως τα προσκλητήρια, τις μπομπονιέρες, τον φωτογράφο, την ηχητική-φωτιστική κάλυψη και τον Dj καθώς και τις γευστικές απολαύσεις που θα σας προτείνει το catering που δημιουργήσαμε. Το 2017 δημιουργήσαμε ακόμη έναν πολυτελή χώρο, το Ατελιέ του Μον Ελίζα.

Οι ομορφότερες αναμνήσεις της ζωή σας αποτελούν ταυτόχρονα αφετηρίες για τα νέα σας βήματα. Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι άνθρωποι και οι συνεργάτες του “ΜΟΝ ΕΛΙΖΑ” οι οποίοι θα σχεδιάσουν μαζί σας βήμα βήμα την ιδανική δεξίωση ικανοποιώντας τις δικές σας επιθυμίες και σας εγγυόμαστε ότι η πιο σημαντική στιγμή της ζωής σας θα σας μείνει απλά αξέχαστη!

Photo Gallery

Αρχική
Τηλέφωνο
Ραντεβού