Ενοικίαση χώρου
για εκδήλωση

Ενοικίαση χώρου για εκδήλωση

Σχεδιάζετε μια ξεχωριστή εκδήλωση και χρειάζεστε έναν εξαιρετικό χώρο που θα αφήσει μόνιμη εντύπωση στους καλεσμένους σας; Μην ψάχνετε κάτι άλλο πέρα από την αίθουσα Ελίζα! Με χωρητικότητα 350 ατόμων, υπερσύγχρονο εξοπλισμό, δική της κουζίνα και με  έμπιστους συνεργάτες σας εγγυάται την δημιουργία αξέχαστων εκδηλώσεων.

Βρίσκεται σε προσβάσιμο χώρο με εύκολο parking. Η σύγχρονη εγκατάστασή μας έχει σχεδιαστεί για να εξυπηρετεί εκδηλώσεις όλων των μεγεθών, προσφέροντας ευέλικτο χώρο που μπορεί να προσαρμοστεί στις δικές σας απαιτήσεις.  Είτε προτιμάτε μια σύγχρονη ατμόσφαιρα είτε ένα πιο παραδοσιακό σκηνικό, ο χώρος μας μπορεί να μεταμορφωθεί ώστε να ταιριάζει με το θέμα που επιθυμείτε, καθιστώντας τον τον τέλειο καμβά για το όραμα της εκδήλωσής σας.

Απαράμιλλη ευελιξία

Στην αίθουσα Ελίζα, καταλαβαίνουμε ότι κάθε εκδήλωση είναι μοναδική και η αφοσιωμένη ομάδα επαγγελματιών μας δεσμεύεται να κάνει το όραμά σας πραγματικότητα.

Εκπληκτική ατμόσφαιρα

Μπείτε στον χώρο μας και μαγευτείτε από την εκπληκτική ατμόσφαιρα. Ο μοντέρνος αλλά και διαχρονικός σχεδιασμός μας, με εξαιρετικό φωτισμό και κομψή επίπλωση, δημιουργεί ένα κομψό σκηνικό για κάθε περίσταση. Είτε προτιμάτε ένα κλασικό, εκλεπτυσμένο θέμα είτε μια σύγχρονη, κομψή αισθητική, ο χώρος μας παρέχει τον ιδανικό καμβά για να αναδείξετε την εκδήλωσή σας με στυλ.

Κορυφαίες παροχές

Για να διασφαλίσουμε την επιτυχία της εκδήλωσής σας, προσφέρουμε μια σειρά από κορυφαίες ανέσεις. Από οπτικοακουστικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας έως πρόσβαση στο διαδίκτυο υψηλής ταχύτητας, διαθέτουμε όλα όσα χρειάζεστε για να βελτιώσετε τις παρουσιάσεις σας και να κρατήσετε τους καλεσμένους σας απασχολημένους. .

Ενοικίαση χώρου για εκδήλωση

Εξαιρετική εξυπηρέτηση

Στην αίθουσα εκδηλώσεων Ελίζα καταλαβαίνουμε ότι ο προγραμματισμός μιας εκδήλωσης μπορεί να είναι αγχωτικός. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η αφοσιωμένη ομάδα μας δεσμεύεται να παρέχει εξαιρετικές υπηρεσίες από την αρχή μέχρι το τέλος.

Ιδανική τοποθεσία

Ο χώρος μας βρίσκεται σε βολική τοποθεσία και προσφέρει εύκολη πρόσβαση τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους επισκέπτες εκτός πόλης. Με άφθονο χώρο στάθμευσης, οι συμμετέχοντες δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να φτάσουν στην εκδήλωσή σας.

Αξέχαστες αναμνήσεις

Στην Ελίζα πιστεύουμε ότι οι εκδηλώσεις πρέπει να είναι κάτι περισσότερο από απλές συγκεντρώσεις- πρέπει να είναι αξέχαστες εμπειρίες. Είτε διοργανώνετε ένα εταιρικό συνέδριο που εμπνέει την καινοτομία είτε έναν γάμο που γιορτάζει την αγάπη και την ενότητα, ο χώρος μας θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε αναμνήσεις που θα κρατήσουν μια ζωή.

Photo Gallery

Φόρμα Επικοινωνίας

Αρχική
Τηλέφωνο
Ραντεβού